Fortfarande SJUK, men det fick mig inte att låta bli att titta på Kvalserien i Hockey på TV.

Det var en helt sanslös avslutning vi bjöds på och hela nordskåne fick glädjefnatt när Rögle avgjorde sin match mot Mora med 26 sekunder kvar av matchtiden.

Rögle var väldigt illa ute mot slutet mot Mora – som vid en vinst plötsligt skulle vara kvar i Elitserien. Krångligt(?) det blir värre…. Kvällen jätteförlorare var Malmö IF som åkte till Leksand och tog ledningen med både 3-1 och 4-2. Men man glömde att knyta ihop säcken och det slutade oavgjort vid full tid och förlust för Malmö i sudden death.

Återigen har Malmö IF visat prov på att man kan missa upplagda lägen – för det var det den här gången. Men nu skall sägas att det är egentligen i matchen hemma mot Västerås som man, krånglar till det och får stryk mot seriens absoluta jumbo. Vinst i den matchen och Malmö hade i stort sett varit klara tre omgångar kvar….

Har ännu inte nämnt kvällens stora vinnare, nämligen Brynäs IF från Gävle, som hela säsongen har kämpat i motvind. Men nu på slutet knöt man ihop säcken och lyckades rädda laget från degradering även denna gång. Det skall sägas att Brynäs aldrig har varit ur Elitserien.

Detta om idrott på hög nivå – Nu vill jag vädja till er som har en möjlighet att delta i VÄGSTÄDNINGEN på SÖNDAG. Blir det några till så är det max fyra (4) timmars jobb. Samling på Ekängen 08.30

Det går bra att anmäla sig på voifdiana@spray.se

Nästa stora sportevenemang är visst SM-final 3 i Ishockey, det skall visst stå 2-0 i matcher till Linköping… Så intresserad är jag….

Ser fram emot Manchester United – Arsenal SÖNDAG 13/4 klockan 17.00 på TV.