Lördagen den 13/9 blev inte riktigt vad man hade tänkt sig…….

VoIF Diana hade match borta mot Östermalms IS på Sundby IP och man hade lagt matchen så att alla skulle hinna hem och titta på Liverpool – Manchester United på TV.

Först fick man se en match på Sundby IP som med största sannolikhet spelade VoIF Diana tillbaka till div 7 år 2009. Som så många gånger förut denna säsong, lyckades laget underprestera när det var som viktigast att inte göra det.

En serietabell ljuger sällan efter 16 spelade omgångar. VoIF Diana är numer sist i denna tabell. Man kan skylla på många olika saker, men man har släppt in överlägset flest mål i serien och man har inte gjort tillräckligt många mål framåt.

Det är den enkla varianten av att försöka förklara varför säsongen blivit som den blivit.

Nu är chansen att klara sig kvar på gränsen till teoretisk, men större under har förmodligen skett. (När detta skrives så har jag inte resultatet i Barvas match, men har de tagit poäng så är Diana nedflyttningsklart redan nu).

Efter besvikelsen på Sundby IP så bar det hem tll TV:n för att se på Manchester United.

Jag lyckades förstås komma hem fem minuter efter det att matchen startat och då hade redan United tagit ledningen med 1-0.

Men ju längre matchen led desto mer bekymrad blev man över Uniteds spel, som inte var att känna igen. Långa stunder blev man nästan utspelade av Liverpool. Symptomatiskt så gjorde United självmål till 1-1 och i slutet gjorde man ett grovt misstag i försvaret och det ledde till att Liverpool kunde avgöra matchen.

Det är bara att konstatera att United hade en av sina sämre dagar på väldigt länge…….

Nu väntar Champions League på ONSDAG mot Villareal på hemmaplan och till helgen är det match på Stamford Bridge mot Chelsea. Det kan bli en lång uppförsbacke för United om man får stryk där också………..

Men nu ärdet bara att ta en öl och glömma bägge dessa mindre bra idrottsresultat och blicka framåt!