Hade skrivit ett långt inlägg på bloggen – skulle precis spara det hela…

Då slocknar internet och allt jag skrivit bara försvann!!!!

Nu orkar jag inte skriv om alltihopa utan jag sammanfattar vad som försvunnit:

Började skriva om att jag varit i Sporthallen och sett GUIF ta årets första hemmaseger i årets Elitserie. Malmö stod för motståndet och GUIF vann ganska komfortabelt med 30-23 efter att som mest ha lett med 10 bollar.

GUIF visade stundtals prov på riktigt kreativ handboll – men det är långt kvar till förra årets sagolika flyt och överprestation….

Manchester United hade haft uppehåll på närmare 14 dagar och i lördags var det dags för match hemma på Old Trafford. Bolton stod på för motståndet och det blev en lite underlig match.

United gjorde 2-0 i första halvlek och kontrollerade matchen fullständigt – men när man inte stängde matchen så gjorde Bolton 2-1 och det blev nervöst på slutet – men United höll undan och kunde gå upp i serieledning igen.

Nu väntar Dynamo Moskva i CL i veckan och på söndag är det “hatmatch” mot Liverpool på Anfield Road….

Skrev också om VoIF Diana och ett eventuellt B-lag:

Senaste styrelsemötet gav vid handen att det finns folk som är villiga att hålla i ett B-lag. Föreningen behöver ett B-lag för att behålla spelare.

Men ett B-lag kostar pengar och en del av dessa pengar är medlemsavgifter – som skall betalas av spelarna till föreningen!

Styrelsen vill gärna anmäla ett B-lag – men det kräver att det har betalats in medlemsavgifter motsvarande driftskostnaden för ett B-lag – när det blir dags att anmäla ett lag (Ca 15/2)

Det krävs också att träningsnärvaron är betydligt bättre än förra vintern/tidiga våren. Styrelsen kommer inte att anmäla ett B-lag om träningsnärvaron ligger runt 10 spelare per träningstillfälle……

Visionen är att vi skall ha ett B-lag – men nu är det lite upp till spelarna själva att visa att de vill ställa upp!