Sitter här med en kall Starobrno – tjeckisk folköl, vid min sida. Måste ha någon tröst efter eftermiddagens mindre roliga Manchester United match.

Ibland blir det bara fel – som i denna konstiga match! Ingen hade väl protesterat om United vunnit matchen, med ett par måls marginal. Men oförmåga – otur – en mycket bra motståndarmålvakt och en hallucinerande assisterande domare, gjorde att eftermiddagen inte blev den klang och jubelföreställning, som det egentligen var!

Tim Krul i Newcastles mål – gör förmodligen sitt livs match! Hans försvarare och stolparna, hjälper till, när han själv är satt ur spel….

Den hallucinerande assisterande domaren – är ett kapitel för sig själv! Domaren blåser hörna efter en klockren brytning från Rio Ferdinand i straffområdet. Då flaggar assisterande för straff – och domaren går på den beskrivningen!

OK – här kommer många att påtala hur många “tvivelaktiga” straffar United fått på hemmaplan genom åren! Jag kan hålla med om att det är lättare för ett hemmalag att få straffar – än ett bortalag…

Men i det har fallet, kunde till och med en person med ledsyn, se att försvararen träffade bollen och inte foten! KARMA – skriker då alla som pratar om “tvivelaktiga” straffar….

Nu vinner man inte Premier League i november, men det börjar se lite tungt ut mot Manchester City, som kan vara sju poäng före efter deras match mot Liverpool i morgon..

Det var länge sedan jag höll på Liverpool!

Manchester City – är ett bevis på att man kan köpa sig framgång! Såg att de presenterat ett bokslut som visade på en förlust på ca 195 miljoner pund! Man har alltså gått back med nästan 2 miljarder bara under ett år! Bara lönekostnaderna är 27% över vad klubben drar in på hela året!

Läs gärna lite mer om UEFA:s FFP-regler (Financial Fair Play) – som håller på att införas.. Det kommer att stoppa en del av Manchester City och Chelseas orgier i spenderande av pengar från “sugardaddys”

Nej – nu blev jag bara bitter!

Det är dags att alla ni som inte har satt igång och tränat ännu – kommer upp och spelar lite inomhusfotboll på ONSDAGAR klockan 19.30 i Djurgårdsskolan!