Såg i tidningen i morse att HV 71 vunnit SM-guld i Ishockey. Det blev visst en spännande historia som avgjordes i “sudden death” efter 2-2 vid full tid.

Det är bara att gratulera smålänningarna, med den sympatiska tränaren Kenta Johansson vid rodret.

Måste också nämna Linköpings tränare Jan Karlsson, han måste vara ishockeyns svar på Arsene Wenger (Arseals manager). Det finns väl ingen som har så mycket bortförklaringar när man förlorat, för det är aldrig så att man fått stryk av ett bättre lag. Nej, det är fel på domaren, publiken, planen eller vad det nu kan vara….

I dag sker också något ganska unikt – jag kommer att missa en Manchester United match (den första i år). En bekants hustru råkar fylla 50 år och det är högre prioriterat, nu när matchen hade avspark klockan 18.15.

Vinner United så ser vägen till titeln ganska bred ut, då har man råd att få stryk av Chelsea på Stamford Bridge och ändå ha två poäng upp inför de två avslutande omgångarna.